Supliment alimentar pentru pierderea in greutate, GoldNutrition Extreme Cut 2.0 Burn Man, 90 capsule vegetale-<p>Te străduiești din greu în fiecare zi și nu vezi rezultate? Te-ai săturat să ai grăsime, chiar dacă ții o dietă strictă?</p>
<p>Pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele, am dezvoltat formula Extreme Cut 2.0 Burn Man, un termogenic creat pentru toți bărbații care caută să-și stimuleze metabolismul și să elimine grăsimea. </p>
  • Nou

Supliment alimentar pentru pierderea in greutate, GoldNutrition Extreme Cut 2.0 Burn Man, 90 capsule vegetale

Referinta: GN61336

120,00 lei

Te străduiești din greu în fiecare zi și nu vezi rezultate? Te-ai săturat să ai grăsime, chiar dacă ții o dietă strictă?

Pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele, am dezvoltat formula Extreme Cut 2.0 Burn Man, un termogenic creat pentru toți bărbații care caută să-și stimuleze metabolismul și să elimine grăsimea. 

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar pentru pierderea în greutate, GoldNutrition Extreme Cut 2.0 Burn Man, 90 capsule vegetale

 

Noul termogenic 

Acțiuni: Extreme Cut Burn Man este un supliment care prin ingredientele sale bioactive, participă la metabolismul grăsimilor, contribuind astfel la reducerea greutății corporale.

Extreme Cut 2.0 Burn Man combină cele mai studiate ingrediente termogenice cu cele mai bune rezultate pentru a garanta eficacitate în îmbunătățirea compoziției corporale și pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

Ingredientele din formulă mențin sinergia care permite efectul de stimulare și accelerare a metabolismului.

Citrus aurantium sau portocala amară – A fost inclusă pentru a spori efectul termogenic al formulei. Este compus din flavonoide și un alcaloid – sinefrina – care ajută la controlul apetitului, ajută la creșterea termogenezei, metabolismului bazal și, în consecință, favorizează descompunerea grăsimilor.

Cafeina – Poate susține termogeneza prin stimularea metabolismului lipidic, cu o creștere a lipolizei. Studiile arată o creștere a ratei metabolice bazale după consumul de cafeină, ceea ce permite o producție mai mare de energie și favorizează scăderea greutății corporale.

Extract de Ceai Verde – Studiile au arătat că folosirea ceaiului verde cu o concentrație mare de polifenoli favorizează o reducere semnificativă a greutății corporale, precum și o mai bună menținere a greutății pierdute.

Irvingia gabonensis – Un studiu realizat pe un extract din semințe de Irvingia gabonensis arată că ajută la reducerea greutății persoanelor supraponderale și/sau obeze, având un impact favorabil asupra altor parametri de sănătate.

Ingredientele temogenice sunt ideale pentru:

- Stimularea metabolismului

- Promovarea reducerii masei grase

- Optimizarea compoziției corporale

 

Supliment alimentar cu extracte din plante și cafeină

Greutate 78,26 g

Produs notificat de INSP Timișoara AB NR. 3597.

GN61336

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara zahar
Tip de produs
Termogenic
Tip de produs
Arzator de grasime
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
*VNR
Gramaj declaratie nutritionala
Per 4 cps
Iod
150 µg
Iod
100%
Crom
200 µg
Crom
500%
Seleniu
100 µg
Seleniu
182%
Tirozină
200 mg
Acetil Tirozină
100 mg
Cafeină
400 mg
Extract din Ceai Verde
750 mg
EGCG
300 mg
Extract din Portocală Amară
600 mg
Sinefrină
36 mg
Extract din Mango african
351 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog