Supliment alimentar pentru functia cognitiva, Focus GoldNutrition, 60 capsule vegetale-<p><strong>Focus GoldNutrition®</strong> combină vitaminele B12 și B5 (acid pantotenic), cofeină și Neumentix®, un ingredient natural patentat cu potențial nootrop ridicat. </p>

Supliment alimentar pentru functia cognitiva, Focus GoldNutrition, 60 capsule vegetale

Referinta: GN61335

114,00 lei

Focus GoldNutrition® combină vitaminele B12 și B5 (acid pantotenic), cofeină și Neumentix®, un ingredient natural patentat cu potențial nootrop ridicat. 

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar pentru funcția cognitivă, Focus GoldNutrition, 60 capsule vegetale

 

Acțiuni: Focus GoldNutrition® combină vitaminele B12 și B5 (acid pantotenic), cofeină și Neumentix®, un ingredient natural patentat cu potențial nootrop ridicat. Acest ingredient se obține dintr-un extract standardizat de Mentă, cu o concentrație mare de polifenoli (peste 50 de polifenoli diferiți), dintre care se remarcă acidul rozmarinic. Vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice.

 

Funcția cognitivă poate fi afectată de mai mulți factori precum somnul, dieta, activitatea fizică, vârsta și starea emoțională. Menținerea funcțiilor cognitive precum memoria, capacitatea de reacție și concentrarea sunt fundamentale pentru toți indivizii, în special în timpul performanței sportive și a practicii sportului la cel mai înalt nivel, dar și pentru persoanele care sunt active, fiind fundamentale la locul de muncă.

 

Focus GoldNutrition® este o formulă inovatoare, special concepută pentru a îmbunătăți diverse aspecte legate de funcția cognitivă, precum timpul de reacție, capacitatea de concentrare și atenția.

 

Concentrare maximă! / Îmbunătățește performanța cognitivă!

 

Efectele Neumentix® sunt asociate cu concentrația sa de polifenoli. Diferitele studii efectuate pe acest ingredient arată că administrarea a 900 mg de Neumentix® pe zi îmbunătățește diverse aspecte legate de performanța cognitivă – capacitatea de reacție și răspuns, atenția și concentrarea, memoria pe termen scurt, capacitatea de planificare – atât în ​​performanța mentală, cât și în performanta fizică.

 

Focus GoldNutrition® poate fi folosit ca supliment de către sportivii care practică sporturi în care concentrarea și răspunsul sau reacția rapidă sunt elemente cheie pentru succes. Este ideal pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească capacitatea cognitivă la locul de muncă și pentru gameri, oameni care joacă jocuri video multe ore la un moment dat și au nevoie de concentrare și atenție maximă.

 

Produsul este ideal pentru:

 

- Îmbunătățirea atenției pe timp prelungit.

- Reducerea timpului de reacție și răspuns.

- Îmbunătățirea parametrilor funcției cognitive (atenție și capacitate de planificare).

- Îmbunătățirea memoriei pe termen scurt și procesarea perceptivă și lingvistică imediată.

 

Supliment alimentar cu extracte din plante, cofeină și vitamine

Greutate netă 46,27 g

Flacon 60 capsule vegetale

Produs notificat de INSP Timișoara seria AB, nr. 3125

GN61335

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Vegan
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Vegetarian
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
Per 2 capsule
Vitamina B12
3µg (120%*)
Acid pantotenic
14 mg (230%*)
Neumentix
900 mg
Cofeina
60 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog