Colagen Collagen Complex cu fructe de padure, GoldNutrition, 300g-<p><strong>Collagen Complex GoldNutrition®</strong> este o formulă cu colagen hidrolizat dezvoltată pentru întărirea și menținerea fibrelor de colagen ale pielii și țesutului conjunctiv, promovând menținerea structurii, elasticității, hidratării și mobilității acestuia (articulațiilor).</p>

Colagen Collagen Complex cu fructe de padure, GoldNutrition, 300g

Referinta: GN61074

100,00 lei

Collagen Complex GoldNutrition® este o formulă cu colagen hidrolizat dezvoltată pentru întărirea și menținerea fibrelor de colagen ale pielii și țesutului conjunctiv, promovând menținerea structurii, elasticității, hidratării și mobilității acestuia (articulațiilor).

Cantitate

Produse similare

Colagen Collagen Complex cu fructe de pădure, GoldNutrition, 300g

 

Collagen Complex GoldNutrition® este o formulă cu colagen hidrolizat dezvoltată pentru întărirea și menținerea fibrelor de colagen ale pielii și țesutului conjunctiv, promovând menținerea structurii, elasticității, hidratării și mobilității acestuia (articulațiilor).

Această formulă conține colagen hidrolizat, acid hialuronic, siliciu și nutrienți care protejează colagenul, cum ar fi vitamina C, vitamina D, magneziu și mangan.

 

Booster de colagen!

 

Peste 30% din proteinele care există în organism sunt reprezentate de colagen care este produs de celulele țesutului conjunctiv și are o structură fibroasă insolubilă și foarte rezistentă. Rolul său este de a menține structura și elasticitatea țesutului conjunctiv, precum și de a promova regenerarea acestuia. Totuși, odată cu înaintarea în vârstă, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen ceea ce favorizează o scădere a prezenței sale în țesut, ducând la o scădere a structurii pielii și a țesutului conjunctiv în sine.

Formula conține peptide de colagen bioactive brevetate Solugel®, marcă PB Leiner - o formă de colagen hidrolizat de înaltă calitate care conține peptide mici de colagen de tip I și de tip III. Peptidele din colagenul bioactiv Solugel® sunt produse printr-un proces strict controlat care utilizează o biotehnologie unică. 

Această formulă este îmbogățită cu acid hialuronic, unul dintre cei mai importanți compuși care ajută la menținerea hidratării și volumului pielii, siliciu, un mineral fundamental pentru producerea de colagen și nutrienți care protejează colagenul precum vitamina C, vitamina D, magneziu și mangan. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la menținerea sănătății sistemului osos.

 

Colagenul este indicat pentru:

- păstrarea elasticității și fermității pielii

- îmbunătățirea hidratării pielii

- îmbunătățirea funcționării articulațiilor.

 

Promovează sănătatea țesutului conjunctiv (piele, articulații, gingii, oase).

Recipient cu 300 g pulbere cu aromă de fructe de pădure

Greutate netă 300 g

Produs notificat de INSP Timișoara seria AB NR 3072

GN61074

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara zahar
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Tip de produs
Proteine
Aspect
Pudra
Gramaj declaratie nutritionala
Per doză/12 g
Vitamina C
80 mg (100%*)
Magneziu
151 mg (40%*)
Mangan
1 mg (50%*)
Vitamina D
25 µg (500%*)
Extract de Bambus
67 mg
Siliciu
50 mg
Acid Hialuronic
15 mg
SOLUGEL® peptide de colagen (colagen bovin hidrolizat)
10 g

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog