GoldNutrition Clinical Melatonin Power Sleep 30 capsule-<p>Formula compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, 5-HTP, o substanță care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, o plantă cunoscută pentru abilitățile sale calmante și relaxante și care permit un somn mai liniștit.</p>

  GoldNutrition Clinical Melatonin Power Sleep 30 capsule

  Referinta: PGN032

  50,00 lei

  Formula compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, 5-HTP, o substanță care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, o plantă cunoscută pentru abilitățile sale calmante și relaxante și care permit un somn mai liniștit.

  Cantitate

  GOLDNUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP 30 capsule

   Pentru ca procesul somnului să aibă loc, trebuie să existe niveluri adecvate de melatonină în creier, substanța responsabilă de activarea procesului de somn.

  Melatonina ajută la menținerea funcționării normale a ciclului circadian, permițând organismului să comute între starea de somn.

  Expunerea la câmpuri magnetice precum cele emise de telefoanele mobile și computere, lumina artificială și creșterea în vârstă interferează cu producția de melatonină, făcând astfel dificilă inducerea somnului.

  Melatonina este compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, substanță 5-hidroxitriptofan care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, plantă cunoscută pentru capacitățile sale calmante și relaxante, care permit un somn mai liniștit.

  Melatonina pentru combinația sa inovatoare de ingrediente, are o acțiune puternică de inducere a somnului și favorizează odihna, garantând un somn liniștit și relaxat.

  Produs ideal pentru:

  Contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi

  Îmbunătățirea calității somnului

  Facilitarea odihnei și asigurarea unui somn liniștit

   

  Actiuni: Gold Nutrition® Clinical Melatonin Power Sleep conține: Melatonină, ce contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și la reducerea timpului necesar pentru a adormi; 5- HTP, ce stimulează producția de serotonină (numită și „substanța fericirii”), îmbunătațește calitatea somnului și reduce episoadele de insomnie. Rădăcină de Valeriană, a fost întrebuințată ca remediu, încă din antichitate în insomnie, anxietate și nevroze, datorită proprietăților puternic sedative și anxiolitice. Magneziu contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

   

   Avertizari: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani sau in caz de alergie sau sensibilitatea la unul dintre ingrediente. Sedativele, agenții hipoglicemici și anti-coagulantele pot potența efectul melatoninei, a se combina cu atenție aceste elemente. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

   

  Ingrediente: bisglicinat de magneziu, extract uscat din rădacini de  Grifonia (Griffonia Simpliciffonia, 30% 5-hidroxitriptofan), capsulă vegetală, extract uscat din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent anti-aglomerant (stearat de magneziu), melatonină.

   

  INGREDIENTE

  Per 1 cps

  *VNR

  Magneziu

  75 mg

  20%

  Melatonină

          1,9 mg

           

  5 HTP

           50 mg

           

  Extract de Valeriană

   

         100 mg

   

  *VNR - Valoare nutrițională de referință

  Producător: ECO NUTRACEUTICOS, Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche – PORTUGALIA

   

  Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

   

  Produs notificat de INSP Timișoara

  PGN032

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Sanatate si wellness
  Gramaj declaratie nutritionala
  Per 1 capsula
  Magneziu
  20%
  Magneziu
  75 mg
  5-HTP
  50 mg
  Melatonină
  1,9 mg
  Extract de Valeriană
  100 mg

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...