GoldNutrition Vitamina C 500 mg 60 capsule-<p>Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.</p>

  GoldNutrition Vitamina C 500 mg 60 capsule

  Referinta: GN61248

  35,00 lei

  Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.

  Cantitate

  Supliment alimentar

   

  Greutate netă 47,4 g

  Flacon cu 60 capsule

   

  Actiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.

   

  Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In cazul  femeilor însărcinate sau care alăpteaza, se recomandă a se consulta medicul înainte de administrare.

   

  Ingrediente: acid L-ascorbic; agent de încărcare (celuloză microcristalină); capsulă (gelatină); agent anti-aglomerant  (stearat de magneziu).

   

  INGREDIENTE

  Per 1 cps

  *VNR

  Vitamina C

  500 mg

  625%

   

  *VNR - Valoare nutrițională de referință

  Producător: ECO NUTRACEUTICOS, Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

  Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

  Produs notificat de Ministerul Sănătății Nr 4323/2020

   

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

   

  Lot nr: vezi ambalaj.

   

  GN61248

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...