Vitamina C, GoldNutrition, Vitamin C 500 mg, 60 capsule-<p>Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.</p>

Vitamina C, GoldNutrition, Vitamin C 500 mg, 60 capsule

Referinta: GN61248

35,00 lei

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.

Cantitate

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Supliment alimentar

 

Greutate netă 47,4 g

Flacon cu 60 capsule

 

Actiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, pielii si dinților.

 

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In cazul  femeilor însărcinate sau care alăpteaza, se recomandă a se consulta medicul înainte de administrare.

 

Ingrediente: acid L-ascorbic; agent de încărcare (celuloză microcristalină); capsulă (gelatină); agent anti-aglomerant  (stearat de magneziu).

 

INGREDIENTE

Per 1 cps

*VNR

Vitamina C

500 mg

625%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: ECO NUTRACEUTICOS, Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de Ministerul Sănătății Nr 4323/2020

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

 

GN61248

Fisa tehnica

Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog