Ciorapi compresivi inalti start gri corai, Sportlast
  • -40%

Ciorapi compresivi inalti start gri corai, Sportlast

Referinta: TS210C-G

98,00 lei
58,80 lei ECONOMISEȘTE 40%

Ciorapii compresivi înalți pentru alergare sunt perfecți pentru acei alergători care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament. 

Marime
Cantitate

Produse similare

Ciorapi compresivi înalți start gri corai, Sportlast

 

Ciorapii compresivi înalți pentru alergare sunt perfecți pentru acei alergători care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament. După cum sugerează și numele, acești ciorapi compresivi înalți sunt cu câțiva centimetri mai lungi, ceea ce te va ajuta să-ți îmbunătești performanța, vei putea să alergi mai mult timp și să-ți depășești limitele datorită formei lor anatomice și designului inovator.

Folosește-i mereu la antrenament și vei vedea cum se va reduce semnificativ percepția efortului, atât a celui cardiovascular, cât și asupra picioarelor. Ciorapii compresivi înalți pentru alergat de la Sportlast vor fi aliații tăi ideali pentru a obține performanță și a fi mereu în mișcare constantă. 

Un design unic și reînnoit. 

Pentru alergători amatori sau ocazionali.

Ciorapi de compresie standard realizați dintr-o țesătură foarte elastică și fără cusături pentru a preveni frecarea. Banda este elastică, iar vârful este ultra-elastic și nu are compresie pentru a garanta confort maxim.

RESPIRABILE

Toți ciorapii compresivi din gama Sportlast Start sunt dezvoltați cu fibre inteligente care ajută la menținerea transpirației pielii. Deoarece transpirația adecvată este esențială pentru a putea oferi totul în antrenamentul tău, aceste produse garantează că pielea ta va rămâne în condiții perfecte în timp ce faci sport.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Acești ciorapi compresivi înalți pentru alergare Sportlast aparțin gamei de produse reciclate deoarece sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai bună calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea produselor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

Tabel marimi sosete scurte Sportlast

TS210C-G-XL

Referinte specifice

ean13
8425693040256

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog