Jambiere de compresie pro corai-violet, Sportlast

Jambiere de compresie pro corai-violet, Sportlast

Referinta: TP410-CVI

189,00 lei

Jambiere de compresie pentru alergare la cel mai înalt nivel de intensitate. 

Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Jambiere de compresie pentru alergare la cel mai înalt nivel de intensitate. Caracteristicile unice îți vor permite să alergi la orice intensitate, fără să te oprești vreodată.

Aceste jambiere de compresie treptată de 20 până la 25 mmHg au fost concepute pentru nevoile celui mai pretențios alergător. Cea mai importantă caracteristică este compresia treptată mai mare pe care o exercită asupra picioarelor, un ajutor fundamental pentru îmbunătățirea nivelului de oxigen din sânge.

Au fost concepute cu tehnologia Clevertex®, o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Primul strat absoarbe transpirația de pe piele, iar al doilea captează transpirația din primul strat, drenând-o la suprafață pentru a fi evaporată. Această tehnologie reușește să mențină uscată pielea picioarelor, reducând apariția veziculelor.

Jambierele Sportlast Pro au fost concepute cu o întăritură specifică pentru a susține zona gambei, a reduce oscilațiile musculare și a-i crește rezistența. Pot fi purtate împreună cu șosete fără a pierde beneficiile compresiei treptate și susținerea picioarelor.

Pentru alergători de nivel înalt și sporturi de înaltă performanță.

Jambierele de compresie Sportlast sunt piesa ta de îmbrăcăminte ideală dacă vrei să concurezi sau să te antrenezi la cel mai înalt nivel. Îmbunătățește-ți performanța sportivă în timp ce vei observa că recuperarea după antrenament este mai eficientă deoarece compresia treptată te va ajuta să reduci oboseala și să obții o rezistență mai mare la epuizare.

Tehnologia Perfect Fit este, fără îndoială, unul dintre punctele forte ale jambierelor Sportlast. Țesătura tuturor șosetelor, colanților și jambierelor Sportlast de compresie este confecționată fără cusături. În plus, forma articolelor de îmbrăcăminte este anatomică, garantând cea mai bună adaptare la picior, iar banda nu lasă urme astfel încât nimic să nu te oprească și să te simți confortabil pe tot parcursul antrenamentului.

SPORTLAST ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Jambierele Sportlast Pro sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea produselor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

Tabel marimi jambiere Sportlast

TP410-CVI-M

Referinte specifice

ean13
8425693039526

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog