Electroliti cu fructe de padure Electrolytes, GoldNutrition, 10 plicuri-<p>Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.</p>

Electroliti cu fructe de padure Electrolytes, GoldNutrition, 10 plicuri

Referinta: GN61098

33,50 lei

Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

GoldNutrition Electrolytes fructe de pădure 10 plicuri

Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.

Garantează înlocuirea electroliților pierduți pentru a maximiza performanța și a asigura o recuperare mai rapidă. Acest produs este prezentat sub formă de praf, în pliculețe individuale și poate fi dizolvat în apă sau în izotonicul tău.

Prin practicarea antrenamentului prelungit și mai ales la temperatură ridicată, organismul pierde multă apă și săruri minerale prin transpirație. Apa de băut este esențială pentru hidratare, dar în cazul exercițiilor prelungite nu este suficientă. Electroliții pierduți prin transpirație trebuie înlocuiți deoarece echilibrul lor este esențial în menținerea proceselor metabolice. În special aportul de sodiu este extrem de important pentru a evita hiponatremia, cunoscută în mod obișnuit sub numele de hiperhidratare.

GoldNutrition® Electrolytes este un supliment unic pe piață care combină electroliții și bicarbonatul de sodiu pentru a asigura înlocuirea adecvată a electroliților pierduți în timpul antrenamentului, a maximiza astfel performanța și a asigura o recuperare mai rapidă. De asemenea, este o alternativă bună pentru cei care doresc să-și înlocuiască electroliții fără a consuma carbohidrați în același timp.

Produsul conține carbonat de magneziu, clorură de sodiu și fosfat de potasiu și are o aromă răcoritoare de fructe de pădure. În plus, conține bicarbonat de sodiu, o substanță care funcționează ca un tampon, ajutând la reducerea acidifierii organismului ceea ce permite o îmbunătățire a performanței fizice.

Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și la reducerea oboselii și extenuării. Fosforul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal. Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular.

Se prezintă sub formă de pulbere, în plicuri individuale foarte practice, permițând astfel transportul ușor și poate fi folosit în două moduri diferite:

- Se dizolvă direct în gură pentru o absorbție mai ușoară și mai rapidă.

- Se dizolvă în apă, o alternativă bună pentru cei care doresc să înlocuiască electroliții fără a consuma carbohidrați în același timp.

GoldNutrition® Electrolytes plicuri este produsul ideal pentru:

- Înlocuirea sărurilor minerale

- Hidratarea sportivilor

- Prevenirea hiponatremiei

Mod de administrare

1 plic în timpul antrenamentului de anduranță, direct în gură sau dizolvat în apă.

Acest produs poate fi consumat pe tot parcursul practicării sportului, în special în faza cea mai intensă și este potrivit pentru zilele mai calde.

Poate fi consumat de la vârsta de 16 ani cu ajustarea dozei zilnice.

Ingrediente

Fructoză, carbonat de magneziu, agent de îngroșare (pectină), bicarbonat de sodiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu, arome, acidifiant (acid citric), îndulcitori (sucraloză, glicozide șteviol din Ștevia).

Produs în EU. Ingrediente de origine EU și non-EU.

Avertizări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

A se păstra la loc uscat și răcoros ferit de lumina soarelui.

Prezentare

Cutie cu 10 plicuri de pulbere solubilă, aromă de fructe de pădure

Greutate netă 30 g

Produs notificat de INSP Timișoara Seria AB nr. 2997

GN61098

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Tip de produs
Intra-antrenament
Aspect
Plicuri
Gramaj declaratie nutritionala
Per plic (3g)
Sodiu
237 mg
Magneziu
167 mg (45%*)
Potasiu
50 mg (2,5%*)
Clorura
77 mg (9,3%*)
Fosfor
125 mg (18%*)
Bicarbonat de sodiu
500 mg

Referinte specifice

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...