Electroliti cu fructe de padure Electrolytes, GoldNutrition, 10 plicuri-<p>Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.</p>

Electroliti cu fructe de padure Electrolytes, GoldNutrition, 10 plicuri

Referinta: GN61098

34,00 lei

Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.

Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

GoldNutrition Electrolytes fructe de pădure 10 plicuri

 

Pierderea electroliților în timpul celor mai intense antrenamente nu mai este o problemă datorită GoldNutrition Electrolytes.

Garantează înlocuirea electroliților pierduți pentru a maximiza performanța și a asigura o recuperare mai rapidă. Acest produs este prezentat sub formă de praf, în pliculețe individuale și poate fi dizolvat în apă sau în izotonicul tău.

Prin practicarea antrenamentului prelungit și mai ales la temperatură ridicată, organismul pierde multă apă și săruri minerale prin transpirație. Apa de băut este esențială pentru hidratare, dar în cazul exercițiilor prelungite nu este suficientă. Electroliții pierduți prin transpirație trebuie înlocuiți deoarece echilibrul lor este esențial în menținerea proceselor metabolice. În special aportul de sodiu este extrem de important pentru a evita hiponatremia, cunoscută în mod obișnuit sub numele de hiperhidratare.

GoldNutrition® Electrolytes este un supliment unic pe piață care combină electroliții și bicarbonatul de sodiu pentru a asigura înlocuirea adecvată a electroliților pierduți în timpul antrenamentului, a maximiza astfel performanța și a asigura o recuperare mai rapidă. De asemenea, este o alternativă bună pentru cei care doresc să-și înlocuiască electroliții fără a consuma carbohidrați în același timp.

Produsul conține carbonat de magneziu, clorură de sodiu și fosfat de potasiu și are o aromă răcoritoare de fructe de pădure. În plus, conține bicarbonat de sodiu, o substanță care funcționează ca un tampon, ajutând la reducerea acidifierii organismului ceea ce permite o îmbunătățire a performanței fizice.

Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și la reducerea oboselii și extenuării. Fosforul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal. Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular.

Se prezintă sub formă de pulbere, în plicuri individuale foarte practice, permițând astfel transportul ușor și poate fi folosit în două moduri diferite:

- Se dizolvă direct în gură pentru o absorbție mai ușoară și mai rapidă.

- Se dizolvă în apă, o alternativă bună pentru cei care doresc să înlocuiască electroliții fără a consuma carbohidrați în același timp.

 

GoldNutrition® Electrolytes plicuri este produsul ideal pentru:

- Înlocuirea sărurilor minerale

- Hidratarea sportivilor

- Prevenirea hiponatremiei

 

Prezentare

Cutie cu 10 plicuri de pulbere solubilă, aromă de fructe de pădure

Greutate netă 30 g

Produs notificat de INSP Timișoara Seria AB nr. 2997

GN61098

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Tip de produs
Intra-antrenament
Aspect
Plicuri
Gramaj declaratie nutritionala
Per plic (3g)
Sodiu
237 mg
Magneziu
167 mg (45%*)
Potasiu
50 mg (2,5%*)
Clorura
77 mg (9,3%*)
Fosfor
125 mg (18%*)
Bicarbonat de sodiu
500 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog