GoldNutrition 4 Active Electrolytes 10 plicuri-<p>Dacă te numeri printre acele persoane care pierd multe săruri, acest produs este opṭiunea ideală pentru a reface mineralele pierdute prin transpirație fără a inregistra vârfuri glicemice. 4Active Electrolytes ajută şi la prevenirea contracṭiilor musculare datorită conṭinutului său de magneziu.</p>

  GoldNutrition 4 Active Electrolytes 10 plicuri

  Referinta: GN61174

  25,50 lei

  Dacă te numeri printre acele persoane care pierd multe săruri, acest produs este opṭiunea ideală pentru a reface mineralele pierdute prin transpirație fără a inregistra vârfuri glicemice. 4Active Electrolytes ajută şi la prevenirea contracṭiilor musculare datorită conṭinutului său de magneziu.

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Ce trebuie să știți

  Pudră de electroliṭi

  Fie că vrei să te antrenezi şi să îṭi adaptezi organismul la un consum scăzut de carbohidraṭi, fie că doreşti să îṭi îmbunătăṭeşti compoziția corporală, iar cantitatea de zaharuri din băuturile izotonice nu este binevenită, 4 Active Electrolytes este o opṭiune excelentă pentru recuperarea mineralelor pierdute prin transpiraṭie fără să implice creșterea glicemiei.

  În fiecare stick găseşti o doză bună de electroliṭi, printre care magneziu, sodiu şi potasiu. Poṭi dizolva stickul într-un pahar, shaker, bidon mic sau pur şi simplu într-o sticlă de apă.

  Acest produs nu conține substanțe interzise de WADA – World Anti-Doping Agency.

   

  Ingrediente

   

  Fructoză, carbonat de magneziu, bicarbonat de sodiu, maltodextrină, clorură de sodiu, aromă de lămâie, fosfat de potasiu, acidifiant (acid citric), antiaglomerant (dioxid de siliciu), edulcorant (glicozid derivat din steviol, sucraloză).

  Atentionari:

  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor si tinerilor sub 18 ani, precum si persoanelor cu afectiuni cronice grave.

   

  GN61174

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Hidratare
  Obiectiv
  Recuperare
  Nevoi dietetice
  Fara gluten
  Nevoi dietetice
  Vegetarian
  Nevoi dietetice
  Fara cofeina
  Nevoi dietetice
  Fara lactoza
  Tip de produs
  Minerale/Vitamine
  Tip de produs
  Post-antrenament
  Tip de produs
  Intra-antrenament
  Aspect
  Pudra
  Gramaj declaratie nutritionala
  Per plic (3g)
  Gramaj declaratie nutritionala
  *VRN
  Glucide
  1.2 g
  din care: Zaharuri
  0.8 g
  Sare
  0.59 g
  Sodiu
  235 mg
  Magneziu
  46%
  Magneziu
  173 mg
  Potasiu
  78 mg

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...