Bautura organica pentru refacere cu lamaie, Refix, 250 ml-<p><strong>Băutura organică pentru refacere cu lămâie Refix</strong> are un gust răcoritor, cu o notă sărată de lămâie.</p>

Bautura organica pentru refacere cu lamaie, Refix, 250 ml

Referinta: RFTPL250

10,00 lei

Băutura organică pentru refacere cu lămâie Refix are un gust răcoritor, cu o notă sărată de lămâie.

Cantitate

Produse similare

Băutura organică pentru refacere cu lămâie, Refix, 250 ml

 

Băutură cu apă de mare de pe “Coasta Da Morte”

Cu apă de mare organică alcalină

Sursă naturală de magneziu și vitamina C. Magneziul și vitamina C ajută la reducerea oboselii, la funcționarea normală a sistemului muscular și nervos, la echilibrul electrolitic, la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Este potrivită pentru dieta ketogenică și nu conține zahăr.

Consumul de apă de mare diluată în scopuri terapeutice datează încă din vremuri străvechi, deoarece are o compoziție minerală similară cu cea a plasmei sanguine.

Ingredientul principal al REFIX este apa de mare extrasă dintr-o locație unică din cadrul Rețelei Natura 2000, cea mai pură, mai curată și mai bogată sursă în minerale din Oceanul Atlantic, situată în Costa da Morte (Galicia, Spania).

REFIX este o băutură de recuperare 100% naturală. Băutura cu apă de mare ajută la hidratarea și înlocuirea mineralelor pierdute în timpul antrenamentului, sau poate fi o alternativă răcoritoare și sănătoasă în orice moment al zilei.

 

Beneficii

Băutura conține magneziu și clorură furnizate în mod natural de apa de mare, precum și vitamina C, care conform Autorității Europene pentru siguranța alimentară:

- Ajută la combaterea oboselii și epuizării.

- Sprijină buna funcționare a sistemului nervos și muscular.

- Contribuie la funcționarea corectă a sistemului nervos.

- Întărește oasele și dinții.

- Promovează echilibrul electrolitic.

- Contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar.

- Clorura contribuie la o digestie normală prin producția de acid clorhidric în stomac.

 

Băutura cu apă de mare pentru sănătate și bunăstare zilnică

Băutura poate fi benefică și în îmbunătățirea sănătății și ca un complement la alte tratamente:

- Ajută la ameliorarea digestiei greoaie și a problemelor digestive precum constipația sau diareea, care pot fi cauzate de consumul de antibiotice și alte medicamente care alterează flora stomacală.

- Este benefică pentru pacienții cu psoriazis și alte probleme dermatologice.

- Reprezintă un produs complementar ideal în tratamentele medicamentoase care pot provoca deshidratare sau uscăciune, cum ar fi hipotiroidismul, foarte frecvent în zilele noastre.

- Conținutul său ridicat de vitamine și minerale poate combate episoadele de oboseală cauzate, de exemplu, de astenia de primăvară.

- Poate fi foarte utilă în tratamentul pacienților deshidratați și în prevenirea situațiilor precum insolația în timpul verii.

 

Băutura cu apă de mare pentru un stil de viață activ

REFIX este o băutură izotonică 100% naturală. Băutura cu apă de mare ajută la îmbunătățirea performanței sportive. Furnizează până la 78 de electroliți necesari pentru menținerea unui nivel corect de hidratare în timpul antrenamentelor, înlocuirea mineralelor pierdute, dar și pentru alte beneficii:

- Ajută la prevenirea crampelor, leziunilor musculare și scurtarea perioadei de recuperare.

- Reduce senzația de oboseală și amețeală prin prevenirea hiponatremiei.

- Reduce scăderea nivelului de sodiu din sânge, cu care se confruntă sportivii și care duce la scăderea tensiunii arteriale și, prin urmare, la scăderea performanței.

- Ajută la recuperarea sportivilor pe timp de noapte - crucială pentru performanța lor - datorită cantității ridicate de magneziu și potasiu, care contribuie la un somn mai bun și la relaxarea sistemului nervos.

Pe scurt, băutura cu apă de mare este alternativa ideală la băuturile de refacere cu zahăr și ingrediente artificiale, iar în formatul Tetrapak este ușor de luat oriunde.

Refix
RFTPL250

Fisa tehnica

Obiectiv
Energie
Tip de produs
Energie
Aspect
Lichid
Gramaj declaratie nutritionala
Per 100 ml
Valoare energetica
6 kcal
Grasimi
0,1 g
din care: Grasimi saturate
0 g
Glucide
1,2 g
din care: Zaharuri
0 g
Proteine
Mai putin de 1,0 g
Vitamina C
37 mg (46%*)
Sare
0,45 g
Magneziu
29 mg (7,7%*)
Potasiu
16,9 mg (2,1%*)

Referinte specifice

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog