GoldNutrition PRE-WORKOUT Impact pepene rosu 400 gr-<p>Pre-antrenamentul cu cel mai mare impact de la GoldNutrition a sosit şi are o aromă delicioasă de pepene roşu. Doreşti un supliment care să îṭi dea forṭă maximă şi explozivă? Pre Workout Impact îmbunătăṭeşte contracṭia musculară, creşte nivelurile de energie precum şi sinteza proteică şi creşterea musculară.</p>

GoldNutrition PRE-WORKOUT Impact pepene rosu 400 gr

Referinta: GN61165

139,00 lei

Pre-antrenamentul cu cel mai mare impact de la GoldNutrition a sosit şi are o aromă delicioasă de pepene roşu. Doreşti un supliment care să îṭi dea forṭă maximă şi explozivă? Pre Workout Impact îmbunătăṭeşte contracṭia musculară, creşte nivelurile de energie precum şi sinteza proteică şi creşterea musculară.

Cantitate
In stoc

Produse similare

Ce trebuie să știi

 

Dacă obiectivul tău depinde de forṭa de impact, masa musculară şi energie, aceasta este formula pe care o cauṭi. Pre-Workout Impact ajută la regenerarea musculară şi întârzie apariṭia oboselii, asigurând că dai tot ce poti la antrenament. Combină L-arginina (potenṭiator al vasodilataṭiei) cafeină (efect ergogenic), extracte de plante de Maca şi Guarana, care au efect stimulant, crescând rezistenṭa fizică şi reducând senzaṭia de oboseală.

 

Ingrediente

 

L-arginină, monohidrat de creatină, L-citrulină, beta-alanină, acidifiant: acid citric, taurină, aromă, colorant pudră din extract de sfeclă, cafeină anhidră, pudră de rădăcină de maca (Lepidium meyenni, rădăcini), extract de guarana (22 % cafeină) (Sapindaceae Paullinia Cupana K., seminṭe), edulcorant: sucraloză.

Fabricat în instalaṭii care manipulează soia, lapte, gluten, ouă şi lupin, drept pentru care poate conṭine urme din acestea. 

 

Mod de administrare

 

Se administrează o porṭie (1 shake) cu 30-45 minute înainte de antrenament. Pentru a pregăti un shake, adăugaṭi o măsură rasă (22 g) în 250 ml de apă. Se amestecă bine şi se bea.

 

GN61165

Fisa tehnica

Obiectiv
Rezistenta
Obiectiv
Energie
Nevoi dietetice
Continut redus de zahar
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Tip de produs
Pre-antrenament
Tip de produs
Energie
Aspect
Pudra

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog