GoldNutrition PRE-WORKOUT Impact pepene rosu 400 gr-<p>Pre-antrenamentul cu cel mai mare impact de la GoldNutrition a sosit şi are o aromă delicioasă de pepene roşu. Doreşti un supliment care să îṭi dea forṭă maximă şi explozivă? Pre Workout Impact îmbunătăṭeşte contracṭia musculară, creşte nivelurile de energie precum şi sinteza proteică şi creşterea musculară.</p>

  GoldNutrition PRE-WORKOUT Impact pepene rosu 400 gr

  Referinta: GN61165

  139,00 lei

  Pre-antrenamentul cu cel mai mare impact de la GoldNutrition a sosit şi are o aromă delicioasă de pepene roşu. Doreşti un supliment care să îṭi dea forṭă maximă şi explozivă? Pre Workout Impact îmbunătăṭeşte contracṭia musculară, creşte nivelurile de energie precum şi sinteza proteică şi creşterea musculară.

  Cantitate
  In stoc

  Ce trebuie să știi

   

  Dacă obiectivul tău depinde de forṭa de impact, masa musculară şi energie, aceasta este formula pe care o cauṭi. Pre-Workout Impact ajută la regenerarea musculară şi întârzie apariṭia oboselii, asigurând că dai tot ce poti la antrenament. Combină L-arginina (potenṭiator al vasodilataṭiei) cafeină (efect ergogenic), extracte de plante de Maca şi Guarana, care au efect stimulant, crescând rezistenṭa fizică şi reducând senzaṭia de oboseală.

   

  Ingrediente

   

  L-arginină, monohidrat de creatină, L-citrulină, beta-alanină, acidifiant: acid citric, taurină, aromă, colorant pudră din extract de sfeclă, cafeină anhidră, pudră de rădăcină de maca (Lepidium meyenni, rădăcini), extract de guarana (22 % cafeină) (Sapindaceae Paullinia Cupana K., seminṭe), edulcorant: sucraloză.

  Fabricat în instalaṭii care manipulează soia, lapte, gluten, ouă şi lupin, drept pentru care poate conṭine urme din acestea. 

   

  Mod de administrare

   

  Se administrează o porṭie (1 shake) cu 30-45 minute înainte de antrenament. Pentru a pregăti un shake, adăugaṭi o măsură rasă (22 g) în 250 ml de apă. Se amestecă bine şi se bea.

   

  GN61165

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Energie
  Obiectiv
  Rezistenta
  Nevoi dietetice
  Fara grasimi
  Nevoi dietetice
  Scazut in zahar
  Nevoi dietetice
  Fara lactoza
  Tip de produs
  Pre-antrenament
  Tip de produs
  Energie
  Aspect
  Pudra

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...