Probiotice si enzime, Kyo-Dophilus, Enzyme+, 60 capsule-<p><strong>KYO DOPHILUS+ENZYMES</strong> conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.</p>

Probiotice si enzime, Kyo-Dophilus, Enzyme+, 60 capsule

Referinta: KY60241

94,00 lei

KYO DOPHILUS+ENZYMES conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.

Cantitate
In stoc

Produse similare

Supliment alimentar

 

Greutate netă 27,7 g

Flacon cu 60 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă la adulți  1 capsulă (la copii 1/2 capsula) de 2 ori pe  zi în timpul mesei. Pentru copii sub patru ani zdrobiți și amestecați ½ capsulă în alimente sau suc.

 

Actiuni: KYO DOPHILUS ENZYMES+ contine tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum și un complex de enzime digestive conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos și pentru funcționarea intestinală echilibrată și sănătoasă.  Lactobacillus gasseri a fost demonstrat prin studii  clinice că susține funcția intestinală atât la adulți cât și la copii și  stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. Bifidobacterium bifidum contribuie  la sănătatea gastrointestinală prin reducerea incidenței diareei acute la sugari, în timp ce combinația dintre tulpinile L. gasseri și B. bifidum are beneficii  in reducerea diareei și a constipației la pacienți. Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizează mișcările intestinului și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

KYO DOPHILUS+ENZYMES conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.*

 Fără conservanți, lactate, drojdii, gluten, culori artificiale și arome. Refrigerarea nu este necesară.

 

Avertizari: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

Ingrediente: amestec patentat de tulpini de bacterii Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum; Complex de enzime digestive: protează, lactază,  lipază, amilază.

Alte ingrediente: celuloză, amidon (cartof), gelatină, glucoză (sursă vegetală), dextrină (cartof), siliciu, citrate de sodiu (sursă vegetală).

 

 

INGREDIENTE

Per 2 cps

%VNR

Amestec patentat de tulpini de bacterii: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum

2 miliard

**

Complex de enzime: protează, lactază,  lipază, amilază

        310 mg

       **

**VNR - Valoare nutrițională de referință încă nu s-a stabilit

Producător: :  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de INSP Timișoara  Seria AB NR. 2117

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

Kyolic
KY60241

Fisa tehnica

Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog