Ciorapi compresivi de ciclism start albastru marin, Sportlast-<p>Ciorapii compresivi înalți de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepuți pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente.</p>

Ciorapi compresivi de ciclism start albastru marin, Sportlast

Referinta: TS208MA-A

98,00 lei

Ciorapii compresivi înalți de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepuți pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente.

Marime
Cantitate

Produse similare

Ciorapi compresivi de ciclism start albastru marin, Sportlast

 

Ciorapii compresivi înalți de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepuți pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente. Acești ciorapi compresivi mai lungi te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanța, vei putea pedala mai mult timp și îți vei depăși limitele datorită formei lor anatomice și designului inovator.

Folosește-i ori de câte ori mergi cu bicicleta și vei vedea cum se va reduce semnificativ percepția efortului, atât a celui cardiovascular, cât și asupra picioarelor. Cei mai înalți ciorapi de la Sportlast sunt aliatul tău ideal pentru a obține performanță și a fi mereu în mișcare constantă.

Un design unic și reînnoit.

Pentru cicliști amatori sau ocazionali.

Tabel marimi sosete scurte Sportlast

TS208MA-A-L

Referinte specifice

ean13
8425693040614

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog