Jambiere de compresie Hydraoff negru-alb-gri, Sportlast

Jambiere de compresie Hydraoff negru-alb-gri, Sportlast

Referinta: TP450-NBG

234,00 lei

Jambiere de compresie pentru trail running sau triatlon. 

Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

Jambiere de compresie pentru trail running sau triatlon. Caracteristicile sale unice îți vor permite să înoți, să pedalezi sau să alergi prin mărăcini, noroi și apă fără să te oprești în niciun moment. Jambierele de compresie graduală de la 20 la 25 mmHg, concepute pentru nevoile celui mai pretențios atlet de triatlon. Caracteristica lor cea mai importantă este că au fost fabricate cu tehnologia Hydraoff®, o țesătură rezistentă care respinge apa, protejând în același timp de abraziuni și prevenind agățarea. Întăritura specifică acestui produs susține zona gambei pentru a reduce oscilațiile mușchiului și a crește rezistența acestuia. Pot fi purtate împreună cu șosete fără a pierde beneficiile compresiei treptate și a susținerii picioarelor. Pentru sporturi de intensitate și de înaltă performanță.

Jambierele de compresie Sportlast sunt piesa ta de îmbrăcăminte ideală dacă vrei să concurezi sau să te antrenezi la cel mai înalt nivel. Cu jambierele de compresie Hydraoff îți vei îmbunătăți performanța sportivă, îmbunătățind în același timp recuperarea după antrenament deoarece compresia graduală te ajută să reduci oboseala și să obții o rezistență mai mare la epuizare.

Tehnologia Perfect Fit este, fără îndoială, unul dintre punctele forte ale jambierelor Sportlast. Țesătura tuturor șosetelor și jambierelor de compresie este realizată fără cusături, în plus forma articolelor de îmbrăcăminte Sportlast este anatomică, garantând cea mai bună adaptare la picior, iar banda nu lasă urme astfel încât nimic să nu te oprească și să te simți confortabil pe tot parcursul antrenamentului.

TEHNOLOGIA HYDRAOFF

Tehnologia Hydraoff® a fost concepută pentru competiții de nivel înalt cu diferite etape. Acțiunea sa respingătoare ajută la menținerea piciorului uscat, prevenind astfel apariția veziculelor și rănilor și menținând toate beneficiile celei mai bune game Sportlast.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Jambierele Hydraoff sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

jambiere de compresie hydraoff negru-alb-gri Sportlast

TP450-NBG-S

Referinte specifice

ean13
8425693040119

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog