GoldNutrition Beta-Alanina complex 120 capsule-<p> <strong>BETA-ALANINA COMPLEX </strong></p><p><strong>GOLDNUTRITION®</strong> </p><p><strong></strong>este o formulă ideală care combină doi aminoacizi principali beta-alanina și creatina.</p><p>Datorita acestei compoziții, antrenamentele vor fi mai lungi, mai intense și epuizarea fizica va întârzia să apară.</p>

  GoldNutrition Beta-Alanina complex 120 capsule

  Referinta: GN61333

  97,01 lei

   BETA-ALANINA COMPLEX 

  GOLDNUTRITION® 

  este o formulă ideală care combină doi aminoacizi principali beta-alanina și creatina.

  Datorita acestei compoziții, antrenamentele vor fi mai lungi, mai intense și epuizarea fizica va întârzia să apară.

  Cantitate

  REDUCEREA ACIDITĂŢII MUSCULARE - Beta alanina este un aminoacid neesențial, care este produs în mod natural în organism, dar poate fi administrat și prin alimente și suplimente. Fără beta-alanină, mușchii nu produc carnozină (sau cel puţin nu produc suficientă cantitate). Carnozina, care se găsește în fibrele musculare cu contracţie rapidă, este necesară pentru a inhiba acţiunea acidifiantă a hidrogenului (H +) și a împiedica scăderea nivelului pH-ului muscular până la punctul în care poate provoca epuizare fizică, forţând sportivul să renunţe sau să reducă intensitatea antrenamentului. Beta-Alanine Complex este potrivită pentru sportivi amatori sau profesioniști cât și pentru oricine dorește să-și îmbunătățească performanța și caută să-și îmbunătățească durata antrenamentelor.

     Sprijină recuperarea musculară și rezistența

  Complexul Beta Alanina este cunoscut pentru capacitatea sa de a promova rezistența și în exercitiile fizice, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care au un stil de viață activ.

   Crește nivelul de carnozină - Carnozina este o dipeptidă compusă din aminoacizii beta-alanină și histidină. Aceasta se găsește în concentrații mari în mușchii scheletici și acționează ca un tampon intracelular, întârziind apariția oboselii. Suplimentarea cu beta alanină  înainte de antrenament poate crește nivelul de carnozină, crește performanța în atrenement și inârzie apariția oboselii.

   

  Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate și care alăptează, precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Unele persoane pot să simtă furnicături sau înroșirea pielii din cauza beta-alaninei. Acest simptom își reduce intensitatea după a treia zi de la administrare. Dacă simptomul nu dispare, se recomandă reducerea dozei.

   

  Ingrediente: Beta-alanină; Creatină mohohidrată Creapure; capsulă vegetală (hipromeloză E464);

  agenți de încărcare: celuloză microcristalină; agenți anti-aglomeranți: fosfat de calciu, stearat de magneziu.

   

  INGREDIENTE

  Per 6 capsule

  Beta- alanină

          3690 mg

  Creatină monohidrată Creapure

            900 mg

   

  Producător: ECO-NUTRACEUTICOS  

  Adresă: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

  Deținător notificare și Distribuitor unic: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresă: Bucuresti Jud./Sector 1 Str. Academiei, Nr.28-30, Etj.9 Birou 4

  Produs notificat de I.N.S.P. SERIA AB nr 2474

   

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

   

  Lot nr: vezi ambalaj.

  GN61333

  Fisa tehnica

  Gramaj declaratie nutritionala
  Per 6 capsule
  Beta- alanină
  3690 mg
  Creatină monohidrată Creapure
  900 mg

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...