Extract de usturoi, Kyolic, One per day, Cardiovascular, 1000 mg, 60 tb-<p>Ajută la menținerea circulației normale, a nivelului normal de colesterol și de homocisteină și contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.</p>

Extract de usturoi, Kyolic, One per day, Cardiovascular, 1000 mg, 60 tb

Referinta: KY25066

100,00 lei

Ajută la menținerea circulației normale, a nivelului normal de colesterol și de homocisteină și contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar

 

Flacon cu 60 de comprimate filmate

Greutate netă 78 G

 

Mod de utilizare: se recomandă un comprimat filmat pe zi,  în timpul mesei.

 

Acțiuni: Bulbii de Usturoi provin din agricultură organică. Aceștia sunt maturați printr-un proces unic de extracție prin care se îndepărtează mirosul specific și se crează compuși benefici, care se găsesc doar în produsele Kyolic®. Ajută la menținerea circulației normale, a nivelului normal de colesterol și de homocisteină și contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.   


Avertizări: A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează se recomandă avizul medicului specialist.  Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In caz de intervenție chirurgicală programată se recomandă întreruperea administrării cu 2 săptămâni înainte, iar in caz de intervenție chirurgicală de urgență se recomandă înștiințarea medicului.

 

Ingrediente/doză: Extract dezodorizat din bulbi de Usturoi (Allium sativum) – 1000 mg; celuloză microcristalină (agent de încărcare)  – 240 mg, hidroxipropilmetilceluloză  (agent de glazurare) – 35 mg; agent silicic și stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți) – 25 mg.

 

 

Producător:  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

 

Deținător notificare și Distribuitor unic: GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1.

 

Produs notificat de SNPMAPS (Nr. 8120/2013).

 

A se consuma, de preferință până la sfârșitul: vezi ambalaj (lună, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

Kyolic
KY25066

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog