Probiotice copii, Kyo-Dophilus, Kids Probiotic, 60 tablete-<p><strong>KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII</strong> conține tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum cultivate special, non-lactate, rezistente la căldură și la acidul gastric, conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos, promovează funcția intestinală și bunăstarea generală.</p>

Probiotice copii, Kyo-Dophilus, Kids Probiotic, 60 tablete

Referinta: KY60132A

83,00 lei

KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII conține tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum cultivate special, non-lactate, rezistente la căldură și la acidul gastric, conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos, promovează funcția intestinală și bunăstarea generală.

Cantitate
In stoc

Produse similare

Supliment alimentar

 

Greutate netă: 26,6 g

Flacon cu 60 tablete masticabile

 

Mod de administrare: Se recomandă  1 tableta  pe zi

 

Actiuni: KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII conține tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum cultivate special, non-lactate, rezistente la căldură și la acidul gastric, conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos, promovează funcția intestinală și bunăstarea generală. Lactobacillus gasseri este principala specie de lactobacili care se instalează în tractul gastro-intestinal uman. L. gasseri a fost demonstrat prin studii  clinice ca susține funcția intestinală atât la adulți cât și la copii și  stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. Bifidobacterium bifidum contribuie  la sănătatea gastrointestinală prin reducerea incidenței diareei acute la sugari, în timp ce combinația dintre tulpinile L. gasseri și B. bifidum ale lui Wakunaga are  un beneficiu mai mare în reducerea diareei și a constipației la pacienți. Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizează mișcările intestinului și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

Aceste tablete masticabile cu aromă de vanilie ajută la construirea și susținerea unui sistem imunitar sănătos. * Administrat in fiecare zi pentru a promova funcția intestinală bună și bunăstarea generală. * • Garanție stabilă in momentul consumului. • Fără lactate.

 

SUGESTII UTILIZATE: mestecați zilnic  un comprimat la masă . Pentru copii sub patru ani și sugari, zdrobiți și amestecați ½ comprimat în alimente sau suc.

 

 Fara conservanți, sodiu, lactate, drojdii, gluten și culori artificiale. Refrigerarea nu este necesară.

 

Avertizari: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se pastra la loc uscat și răcoros.

 

Ingrediente: amestec patentat de tulpini de bacterii: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum

ALTE INGREDIENTE: dextrină, fructoză, amidon de porumb, carbonat de calciu, stearat de magneziu și aromă de vanilie.

 

 

INGREDIENTE

Per 1 tabletă

Amestec patentat de 3 tulpini de bacterii: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum

1 miliard

 

*VNR - Valoare nutriționala de referință

 Producător: :  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

Importator unic autorizat  și Detinator notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  Bucuresti.

Produs notificat de INSP Timisoara Seria AB NR.2118

 

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

 

Kyolic
KY60132A

Fisa tehnica

Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Sporturi Extreme

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog