L-Glutamina pudra, GoldNutrition, 300g-<p>Beneficiile glutaminei sunt multiple.Chiar dacă este un aminoacid destul de prezent în corpul nostru, poṭi folosi izolat acest produs ca supliment. Pe lângă faptul că este un puternic inhibitor al degradării musculare, are o influenṭă importantă în sănătatea intestinală şi imunitară.</p>

L-Glutamina pudra, GoldNutrition, 300g

Referinta: GN61075

88,00 lei

Beneficiile glutaminei sunt multiple.Chiar dacă este un aminoacid destul de prezent în corpul nostru, poṭi folosi izolat acest produs ca supliment. Pe lângă faptul că este un puternic inhibitor al degradării musculare, are o influenṭă importantă în sănătatea intestinală şi imunitară.

Cantitate
In stoc

Produse similare

Ce trebuie să știi

 

Anticatabolic şi recuperator

 

Știi că o recuperare bună este cel mai bun aliat pentru creșterea musculară?

 

Dacă te antrenezi din greu, L-Glutamina poate fi aliatul tău pentru a câștiga masă musculară prin recuperarea musculară și stimularea hormonului de creștere.

În ciuda capacității organismului nostru de a produce Glutamina, în situații stresante, în special în timpul exercițiilor fizice sau infecțiilor, nu se produc cantități suficiente pentru a satisface nevoia existentă. Pentru a fi conștienți de importanța sa, putem spune că glutamina reprezintă aproximativ 50% din aminoacizii din mușchi, astfel că consumul acesteia va fi important pentru ca organismul să nu folosească aminoacizi esențiali pentru a o produce și pentru a vă menține rezervele musculare.

 

Deoarece calitatea este factorul esențial în produsele noastre, GoldNutrition 100% Glutamine are sigiliul Kyowa. Glutamina pe care o veți găsi în acest produs provine de la o companie pionieră în producția de aminoacizi liberi garantează o calitate și puritate a ingredientului cu mult peste media pieței.

 

Produs ideal pentru:

– Câștigă masa musculară;

– Stările de stres, cauzate de efort fizic intens, prevenind sindromul de oboseală cronică;

– Intareste sistemul imunitar.

 

Ingrediente

 

L-glutamină (89%), Capsulă (gelatină).

 

 

Avertizări

 

Nerecomandat:

  • În timpul sarcinii şi alăptării;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi;
  • Glutamina nu trebuie să fie administrată persoanelor cu ciroză hepatică, probleme renale, sindromul Reye’s, sau alt tip de patologie care sporeşte acumularea de amoniac în sânge.
GN61075

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara zahar
Nevoi dietetice
Vegetarian
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Vegan
Nevoi dietetice
Fara gluten
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Gimnastica
Tip de produs
Aminoacizi
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog