Rezoluții de Anul Nou

35

Ianuarie este luna rezoluțiilor. GoldNutrition te ajută să-ți stabiliești și să-ți menții obiective realiste și realizabile.

Bucură-te de început

Renunță la fumat, fă sport regulat sau slăbește. Multe dintre marile decizii sunt luate în luna ianuarie și multe dintre aceste dorințe dispar în luna februarie. Oare merită să insistăm? Da.

Studiile arată că persoanele care își stabilesc rezoluțiile de Anul Nou au șanse de 10 ori mai mari să își schimbe comportamentul în comparație cu cei care nu își stabilesc rezoluții. Katy Milkman, profesoară americană și autoare a cărții „How to Change” explică că există date în calendar – precum ianuarie – care transmit un sentiment de început. Acest sentiment de început oferă concentrarea și motivația necesare pentru a adopta comportamente pozitive, potrivit acesteia.

Sfat: Concentrarea este necesară în Noul An. Ingredientele precum Neumentix® îmbunătățesc atenția, concentrarea și capacitatea de planificare.

Gândește-te la obiective mici

Obiectivele mari dezvăluie ambiția, dar uneori este de preferat să-ți impui obiective mici și pas cu pas vei ajunge să-ți îndeplinești rezoluțiile. Dacă vrei să citești mai mult în 2024, nu trebuie să citești o carte într-o noapte din ianuarie. Începe cu un paragraf înainte de culcare. Dacă vrei să slăbești, încearcă mai întâi să-ți atingi obiectivele mici. Cum să slăbești? Fă mai multe excerciții. Studiile asociază pierderea în greutate cu 10.000 de pași pe zi. Este necesar să ajustezi exercițiile în funcție de greutate, vârstă, condiție fizică etc. Mersul pe jos este un obiectiv mai specific și mai realist.

Slăbirea poate fi una dintre cele mai populare rezoluții, dar nu este ușor. Nu trebuie să începi să slăbești în ianuarie și să renunți în martie. Începe cu obiective mici: să ai o gustare sănătoasă pe zi și să mănânci mai multe legume la prânz.

Sfat: Când vorbim despre pierderea în greutate, unul dintre cele mai populare suplimente este Mega CLA. Știai că Mega CLA de la GoldNutrition conține CLA Clarinol™, unul dintre cele mai eficiente ingrediente în ceea ce privește reducerea grăsimii corporale?

Este necesar să evaluezi

Rezoluțiile de Anul Nou trebuie să fie aliniate cu principiile tale. Dacă 2024 este anul obiceiurilor mai sănătoase, rezoluțiile nu ar trebui să fie obstacole. Trebuie să prioritizezi, să evaluezi și să elimini rezoluțiile nerealiste.

Atinge-ți rezoluțiile în timp ce te distrezi

Studiile indică faptul că atunci când combini plăcerea cu activitățile, acestea vor avea mai mult succes. O dietă echilibrată și sănătoasă poate părea o soluție plictisitoare, dar dacă te înscrii la un curs de gătit cu prietenii, urmărești bucătari buni pe Instagram și investești în cărți va fi mult mai distractiv și rezoluția ta va fi pe termen lung.

Keep it… easy

Studiile arată că 80% dintre persoane nu își îndeplinesc rezoluțiile de Anul Nou după februarie. Simplifică-le! Rezoluțiile tale nu trebuie să fie un puzzle.

  • Bea mai multă apă. Este suficient să ai o sticlă cu tine în orice moment!
  • Gandește pozitiv. Este suficient doar două minute pe zi când te trezești.
  • Folosești mai puțin telefonul mobil. Oprește-ți telefonul mobil noaptea, o dată pe săptămână.
  • Fă mai multe excerciții. Începe să folosești scările în loc de lift.
  • Dormi mai bine. Evită cofeina noaptea, încearcă să mergi la culcare și să te trezești în același timp. Citește despre suplimentele cu melatonină, un hormon care ajută la menținerea funcționării normale a ciclului circadian și îmbunătățește calitatea somnului. Fă-ți o programare cu un specialist.

Căută sprijin pentru a-ți atinge obiectivele

Influența cercului social asupra vieții noastre este enormă. A fi înconjurat de prieteni care te încurajează și te susțin este jumătatea drumului către succesul rezoluțiilor tale. Cercetările arată că motivația crește. Împărtășește-ți rezoluțiile cu prietenii, antrenorul personal, nutriționistul sau aplicația.

Dacă rezoluția ta de Anul Nou este să înveți o nouă limbă, descoperă Duolingo. Sunt cursuri care par a fi jocuri și te ajută să exersezi vorbirea și scrierea unei limbi noi.

Dacă rezoluția ta are legătură cu sportul, revista Forbes îți prezintă un top al aplicațiilor de Fitness: aici vei găsi aplicații cu planuri de antrenament, pentru antrenament de forță, printre alte provocări.

Sfat: De asemenea, kiturile GoldNutrition sunt un sprijin excelent pentru antrenamentul tău! Pentru cei care încep, acest kit este perfect! Băutură și batoane, pentru a începe antrenamentul în 2024!

Acceptă unele eșecuri și ajustează-ți rezoluțiile

Acceptarea eșecurilor face parte din călătorie. Monitorizează progresul, evaluează obstacolele și ajustează obiectivele dacă este necesar, dar nu renunța. Când întâmpini obstacole pe parcurs, amintește-ți motivele care te-au determinat să îți stabilești rezoluția. Rezistă și fii optimist(ă)!

 Supliment alimentar pentru functia cognitiva, Focus GoldNutrition, 60 capsule vegetale

Supliment alimentar pentru functia cognitiva, Focus GoldNutrition, 60 capsule vegetale

Focus GoldNutrition® combină vitaminele B12 și B5 (acid pantotenic), cofeină și Neumentix®, un ingredient natural patentat cu potențial nootrop ...
114.00 lei
 Supliment pentru slabit GoldNutrition, Mega CLA 1000 mg, 100 capsule

Supliment pentru slabit GoldNutrition, Mega CLA 1000 mg, 100 capsule

MegaCLA este aliatul tău în pierderea grăsimii abdominale. Conṭine CLA Clarinol™ - un ingredient patentat exclusiv, care are o concentraṭie ridicată (80%) de izomeri biologic activi, ...
85.00 lei
 Supliment alimentar pentru imbunatatirea calitatii somnului, GoldNutrition, Clinical Melatonin Power Sleep, 30 capsule vegetale

Supliment alimentar pentru imbunatatirea calitatii somnului, GoldNutrition, Clinical Melatonin Power Sleep, 30 capsule vegetale

Formula compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, 5-HTP, o substanță care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, o plantă cunoscută pentru ...
42.00 lei
 Kit fit start

Kit fit start

Descoperă kitul fit start, o selecție de produse de la GoldNutrition alese pentru antrenamentul ...
205.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
GOLDNUTRITION EEC SRL © Copyright 2022. All rights reserved.
Close