Curcumina, Kyolic, Curcumin, Formula 111, 100 capsule-<p>Cu o putere antiinflamatoare mare, formula conține extract de usturoi învechit si Meriva® Turmeric Complex, un amestec patentat de curcumină și fosfolipide.</p>
  • Nou

Curcumina, Kyolic, Curcumin, Formula 111, 100 capsule

Referinta: KY11141

305,00 lei

Cu o putere antiinflamatoare mare, formula conține extract de usturoi învechit si Meriva® Turmeric Complex, un amestec patentat de curcumină și fosfolipide.

Cantitate

Produse similare

Curcumină, Kyolic, Curcumin, Formula 111, 100 capsule 

 

Acțiuni: Formula KYOLIC CURCUMIN este o combinație sinergică de Meriva® Turmeric Complex și Aged Garlic Extract™. Curcumina este antioxidantul cheie din turmeric. Meriva Turmeric Complex este amestec patentat de curcumină și fosfolipide pentru o absorbție mai bună și biodisponibilitate superioară.

Aceste ingrediente au o putere mare antioxidantă și antiinflamatoare. 

Acest amestec este eficient pentru că:

- Îmbunătățește răspunsul inflamator

- Reduce inflamația cronică

- Redă confortul articulațiilor

  

Meriva® Turmeric Complex

Mai multe studii clinice au demonstrat de-a lungul anilor că ingredientul curcumină are efecte antiinflamatorii la persoanele cu inflamație postoperatorie, ajută la reducerea durerii, diminuând astfel rigiditatea matinală și funcția genunchiului la pacienții cu poliartrită reumatoidă și a adus îmbunătățiri la pacienții cu boala inflamatorie intestinală.

Reducerea citokinelor inflamatorii și a markerilor oxidativi a fost observată la pacienții cu diabet zaharat de tip II care au consumat curcumină. Siguranța curcuminei a fost demonstrată pentru doze zilnice cuprinse între 440 mg și 12 g.

Extractul patentat folosit în acest produs, Meriva® Turmeric Complex, este un extract de turmeric 100% natural care folosește tehnologia Phytosome® (combinația extractului cu fosfolipide) pentru a optimiza biodisponibilitatea extractului. În mod tradițional, extractele de curcumină au o biodisponibilitate scăzută, în timp ce Meriva® Turmeric Complex permite curcuminoidelor să aibă o biodisponibilitate de 30 de ori mai mare.

Diferitele studii efectuate pe Meriva® Turmeric Complex arată mai multe efecte benefice asupra sănătății, cum ar fi reducerea durerii și îmbunătățirea funcției articulare, cu scăderea valorilor proteinei C reactive la pacienții cu osteoartrită. În alte studii, s-a observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor și a altor markeri inflamatori la pacienții cu osteoartrită.

 

Extract de usturoi învechit

Extractul de usturoi învechit™ este obținut printr-un proces care începe cu cultivarea usturoiului produs organic, care este învechit până la perfecțiune într-un mod complet natural – un proces unic și patentat, în care compușii iritanți din usturoiul crud și componente care provoacă mirosuri sunt eliminate, rezultând Aged Garlic Extract™ KYOLIC® care este inodor și nu provoacă respirație urât mirositoare

Aged Garlic Extract™ are următoarele funcții principale: protejează sănătatea sistemului cardiovascular, reducând simultan mai mulți factori de risc care cauzează ateroscleroza, cum ar fi formarea plăcii în arterele coronare, reducerea colesterolului, controlul tensiunii arteriale, reducerea stresului oxidativ, integritatea vasculară și circulația.

 

Produs notificat de INSP Timișoara, Seria AB NR. 3517

Greutate netă  48 g

Kyolic
KY11141

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Vegetarian
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Nevoi dietetice
Vegan
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
2 capsule
Meriva Complex Turmeric
1000 mg
Extract de Usturoi
300 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog