Omega 3, Kyolic, 90 capsule-<p>KYOLIC OMEGA 3 conține ulei de pește care furnizează o cantitate mare de EPA și DHA. </p>

Omega 3, Kyolic, 90 capsule

Referinta: KY15049

195,00 lei

KYOLIC OMEGA 3 conține ulei de pește care furnizează o cantitate mare de EPA și DHA. 

Cantitate

Produse similare

Omega 3, Kyolic, 90 capsule

 

Acțiuni: KYOLIC OMEGA 3 conține ulei de pește care furnizează o cantitate mare de EPA și DHA. Supliment alimentar cu ulei de pește, bogat în acizi grași Omega 3. DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și la menținerea vederii normale (efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250mg DHA). EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii (efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250mg EPA si DHA). EPA și DHA contribuie la menținerea nivelului normal al trigliceridelor din sânge. Acest efect benefic se obține cu o doză zilnică de 2 g de EPA și DHA. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acizii grași Omega 3 sunt recunoscuți pentru efectele benefice asupra sistemelor cardiovascular, nervos și ocular.

 

Kyolic® Omega 3 combină extractul de usturoi învechit™ cu Omega 3. Extractul de usturoi învechit™ este obținut din usturoi organic, învechit timp de 20 de luni. În timpul acestui proces, compușii organosulfurați liposolubili, care sunt instabili și agresivi pentru organismul uman, sunt transformați în compuși solubili în apă, siguri și stabili, inclusiv aminoacizii sulfuroși care conferă usturoiului toate proprietățile sale benefice pentru sănătate. Această conversie elimină compușii și componentele agresive care provoacă mirosul tipic al usturoiului, rezultând un supliment inodor.

Omega 3 este obținut din uleiul natural de pește, una dintre cele mai pure și bogate surse de acizi grași esențiali Omega 3 și anume EPA și DHA. Procesul de extracție utilizat este distilarea moleculară care garantează calitatea și eficacitatea maximă a produsului. Omega 3 și extractul de usturoi învechit ajută la menținerea sănătății cardiovasculare, la controlarea nivelului colesterolului și al trigliceridelor din sânge, la prevenirea îmbătrânirii creierului, la reducerea inflamației, la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

 

Omega 3 ajută la:

- Scăderea nivelului de trigliceride

- Prevenirea agregării și adeziunii trombocitelor

- Îmbunătățirea funcției creierului

- Îmbunătățirea rezultatelor tratamentului bolilor inflamatorii

- Menținerea sănătății articulațiilor

 

FĂRĂ: OMG-uri, gluten, lactate, sodiu, drojdie, conservanți, coloranți și arome artificiale.

 

Greutate netă 149 g

Flacon cu 90 capsule

Produs notificat de INSP Timișoara, Seria AB NR. 3245

Kyolic
KY15049

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara zahar
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
Per 4 capsule
EPA
1200 mg
DHA
800 mg
Vitamina E
13.4 mg (112%*)
Concentrat din ulei de pește
4000 mg
Extract din usturoi învechit™
480 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog