Probiotice Kyo-Dophilus Max Probiotic, 50 miliarde, 30 capsule-<p>Kyo-Dophilus® Max Probiotic conține tulpini de bacterii benefice pentru sistemul digestiv și sistemul imunitar și conține amestec patentat de tulpini de bacterii.</p>

Probiotice Kyo-Dophilus Max Probiotic, 50 miliarde, 30 capsule

Referinta: KY63393

290,00 lei

Kyo-Dophilus® Max Probiotic conține tulpini de bacterii benefice pentru sistemul digestiv și sistemul imunitar și conține amestec patentat de tulpini de bacterii.

Cantitate

Produse similare

Probiotice Kyo-Dophilus Max Probiotic, 50 miliarde, 30 capsule

 

Acțiuni: Kyo-Dophilus® Max Probiotic conține tulpini de bacterii benefice pentru sistemul digestiv și sistemul imunitar și conține amestec patentat de tulpini de bacterii.

Se spune că centrul sistemului imunitar se află în intestine și că flora intestinală este cea care echilibrează (sau nu) sistemul imunitar.

Kyo-Dophilus® Max este o formulă care conține o combinație de 12 tulpini de bacterii probiotice și super concentrate – 50 de miliarde de bacterii per capsulă. Acestea ajută la recolonizarea eficientă a florei intestinale.

 

Probiotice – 12 tulpini

Știai că 70% din sistemul imunitar se află în intestin?

Complexul de miliarde de bacterii care colonizează intestinul uman se numește microbiom. Un microbiom sănătos, cu o concentrație bună și diversă de bacterii probiotice, este esențial pentru a te proteja împotriva diferitelor tipuri de infecții, inflamații, probleme digestive, dermatologice și cardiovasculare, cancer și chiar îți poate îmbunătăți bunăstarea psihică și emoțională.

Formula include The Friendly Trio®, un amestec patentat de tulpini biocompatibile cu intestinul uman, precum Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 și Bifidobacterium longum MM-2. Kyo-Dophilus® Max conține și Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis și Lactobacillus rhamnosus.

Dacă sănătatea ta digestivă este susceptibilă sau a fost compromisă de călătorii sau stres, bacteriile benefice te pot ajuta să îți refaci flora intestinală și, prin urmare, să îți echilibrezi sistemul intestinal și imunitar.

 

De ce să alegi Kyo-Dophilus®?

Unele dintre bacteriile prezente în Kyo-Dophilus® Max sunt obținute dintr-o sursă umană; Aceste tulpini bacteriene au o specificitate mai mare pentru gazdă, prin urmare, atunci când se utilizează tulpini derivate dintr-o sursă umană, probabilitatea de supraviețuire și de multiplicare a acestor bacterii este mai mare.

Kyo-Dophilus® Max este produs în laboratoarele Wakunaga din America, sub control strict și riguros al calității.

Datorită metodei unice de procesare, acest produs nu necesită refrigerare: bacteriile sunt în stare latentă și devin active atunci când sunt consumate. Stabilitatea sa este maximă în timpul perioadei de valabilitate a produsului, adică numărul de bacterii viabile la sfârșitul termenului de valabilitate este același cu cel prezent la momentul încapsulării.

 

Produs notificat de INSP Timișoara, Seria AB NR. 3438

Greutate netă 18,72 g

Flacon cu 30 capsule vegetale

Kyolic
KY63393

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara zahar
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog