Supliment pentru imunitate, din extract de usturoi, Kyolic, Immune, Formula 103, 100 capsule-<p>Kyolic® Aged Garlic Extract™ Formula 103 pentru sănătatea sistemului imunitar conține o combinație puternică de extract de usturoi învechit, vitamina C, un complex premium de ciuperci medicinale, astragalus, oregano și extracte din frunze de măslin pentru a susține o funcție imunitară sănătoasă. Dovedit sigur și eficient, extractul de usturoi învechit și constituenții săi au făcut obiectul a peste 870 de lucrări științifice.</p>
<p>Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.</p>

Supliment pentru imunitate, din extract de usturoi, Kyolic, Immune, Formula 103, 100 capsule

Referinta: KY10341

75,00 lei

Kyolic® Aged Garlic Extract™ Formula 103 pentru sănătatea sistemului imunitar conține o combinație puternică de extract de usturoi învechit, vitamina C, un complex premium de ciuperci medicinale, astragalus, oregano și extracte din frunze de măslin pentru a susține o funcție imunitară sănătoasă. Dovedit sigur și eficient, extractul de usturoi învechit și constituenții săi au făcut obiectul a peste 870 de lucrări științifice.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar

 

Flacon cu 100 capsule

Greutate netă 60,90 G

 

Mod de administrare: se recomandă câte 2 capsule în timpul mesei, de două ori pe zi.

 

 

Acțiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.


Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. In cazul femeilor însărcinate sau care alăptează se recomandă avizul medicului specialist.

 

Ingrediente: extract pulbere din Usturoi (Allium sativum); capsulă: gelatină; complex 5 ciuperci (extract pulbere din pălării și picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei), Maitake (Grifola frondosa), Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes)); ascorbat de calciu pulbere; extract din rădăcină de Astragalus (Astragalus); extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare); extract din frunze de Maslin (Olea europaea); agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

 

 

INGREDIENTE

PER DOZA/2 CPS

*VNR%

Vitamina C

105 mg

175%

Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)

440 mg

**

complex 5 ciuperci (pulbere Agaricus, Pulbere Maitake, pulbere Poria cocos, pulbere miceliu Reishi, pulbere miceliu Shiitake, pulbere Shiitake)

150 mg

**

Extract de Astragalus (Astragalus)

100 mg

**

Extract de Oregano (Origanum vulgare)

100 mg

**

Extract din frunze de Maslin (Olea europaea)

80 mg

**

 

* Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

** Doza zilnică recomandată nu a fost stabilită.

 

Producător:  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

 

Deținator notificare și Distribuitor unic: GOLDNUTRITION EEC, Str Academiei, nr. 28-30, București, sector 1

 

Produs notificat de SNPMAPS (AA7260/2014).

 

A se consuma, de preferință până la sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj

Kyolic
KY10341

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog