Kyolic Formula 103 100 cps-<p>Kyolic® Aged Garlic Extract™ Formula 103 pentru sănătatea sistemului imunitar conține o combinație puternică de extract de usturoi învechit, vitamina C, un complex premium de ciuperci medicinale, astragalus, oregano și extracte din frunze de măslin pentru a susține o funcție imunitară sănătoasă. Dovedit sigur și eficient, extractul de usturoi învechit și constituenții săi au făcut obiectul a peste 870 de lucrări științifice.</p><p>Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.</p>

  Kyolic Formula 103 100 cps

  Referinta: KY10341

  75,00 lei

  Kyolic® Aged Garlic Extract™ Formula 103 pentru sănătatea sistemului imunitar conține o combinație puternică de extract de usturoi învechit, vitamina C, un complex premium de ciuperci medicinale, astragalus, oregano și extracte din frunze de măslin pentru a susține o funcție imunitară sănătoasă. Dovedit sigur și eficient, extractul de usturoi învechit și constituenții săi au făcut obiectul a peste 870 de lucrări științifice.

  Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.

  Cantitate

  Supliment alimentar

   

  Flacon cu 100 capsule

  Greutate netă 60,90 G

   

  Mod de administrare: se recomandă câte 2 capsule în timpul mesei, de două ori pe zi.

   

   

  Acțiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută circulația.


  Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. In cazul femeilor însărcinate sau care alăptează se recomandă avizul medicului specialist.

   

  Ingrediente: extract pulbere din Usturoi (Allium sativum); capsulă: gelatină; complex 5 ciuperci (extract pulbere din pălării și picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei), Maitake (Grifola frondosa), Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes)); ascorbat de calciu pulbere; extract din rădăcină de Astragalus (Astragalus); extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare); extract din frunze de Maslin (Olea europaea); agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

   

   

  INGREDIENTE

  PER DOZA/2 CPS

  *VNR%

  Vitamina C

  105 mg

  175%

  Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)

  440 mg

  **

  complex 5 ciuperci (pulbere Agaricus, Pulbere Maitake, pulbere Poria cocos, pulbere miceliu Reishi, pulbere miceliu Shiitake, pulbere Shiitake)

  150 mg

  **

  Extract de Astragalus (Astragalus)

  100 mg

  **

  Extract de Oregano (Origanum vulgare)

  100 mg

  **

  Extract din frunze de Maslin (Olea europaea)

  80 mg

  **

   

  * Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

  ** Doza zilnică recomandată nu a fost stabilită.

   

  Producător:  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

   

  Deținator notificare și Distribuitor unic: GOLDNUTRITION EEC, Str Academiei, nr. 28-30, București, sector 1

   

  Produs notificat de SNPMAPS (AA7260/2014).

   

  A se consuma, de preferință până la sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

   

  Lot nr: vezi ambalaj

  KY10341

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...