Probiotice Kyo-Dophilus, Multi 9 Probiotic, 90 capsule-<p>Se spune că centrul sistemului imunitar se află în intestine și că flora intestinală este cea care echilibrează (sau nu) sistemul imunitar.</p>

Probiotice Kyo-Dophilus, Multi 9 Probiotic, 90 capsule

Referinta: KY61049

200,00 lei

Se spune că centrul sistemului imunitar se află în intestine și că flora intestinală este cea care echilibrează (sau nu) sistemul imunitar.

Cantitate

Produse similare

Probiotice Kyo-Dophilus, Multi 9 Probiotic, 90 capsule

 

Acțiuni: KYO-DOPHILUS MULTI 9 PROBIOTIC conține tulpini de bacterii benefice pentru sistemul digestiv și sistemul imunitar și include The Friendly Trio® (Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2), împreună cu Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium infantis M-63, Lactobacillus gasseri LAC-343, Lactobacillus rhamnosus LCS-742.

Se spune că centrul sistemului imunitar se află în intestine și că flora intestinală este cea care echilibrează (sau nu) sistemul imunitar.

 

Probiotice – 9 tulpini

Dacă suferi frecvent de disconfort gastro-intestinal, este posibil ca organismul tău să încerce să-ți spună că există ceva care nu este echilibrat. Aici intervine Kyo-Dophilus 9 care conține 9 tulpini de bacterii benefice cu acțiuni specifice.

- Reface flora intestinală și genito-urinară

- Întărește sistemul imunitar

- Promovează și reglează buna funcționare intestinală

- Combate disbioza intestinală asociată cu bolile inflamatorii intestinale

Flora intestinală este foarte complexă, diversă și dinamică deoarece majoritatea microorganismelor prezente în corpul uman se află în intestin, iar acesta este probabil unul dintre cele mai active sisteme din corpul uman.

Ai auzit de probiotice, nu? Practic sunt mici bacterii benefice florei tale intestinale care îți permit să reglezi tulburările gastrointestinale și care pe termen lung promovează sănătatea sistemului imunitar.

În denumirea Kyo-Dophilus 9, 9 provine de la familiile conținute în această formulă; este o combinație premium de mai multe tulpini (Lactobacillus gasseri B, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum B, Bifidobacterium longum strain M, Lactobacillus gasseri M, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis) permițându-le să acționeze de mai multe ori în cazuri specifice.

 

Lactobacillus rhamnosus (LGG)

Sunt bacterii care nu numai că ajută la digestia alimentelor, ci și la reducerea diareei virale. De asemenea, ele joacă un rol important în răspunsul imun la vaccinul antigripal și în producerea de anticorpi în organism.

 

Bifidobacterium breve

Sunt un grup de bacterii care facilitează digestia și absorbția nutrienților, pe lângă întărirea sistemului imunitar. Acestea sunt asociate cu o scădere a tulburărilor abdominale și cu creșterea în greutate.

 

Bifidobacterium infantis

Acestea sunt bacterii care ajută la prevenirea creșterii sau colonizării bacteriilor dăunătoare în interiorul colonului. De asemenea, ajută la ameliorarea diareei, constipației, flatulenței și disconfortului intestinal și sunt eficiente în ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil.

 

Lactobacillus gasseri

Îmbunătățește răspunsul imunitar al organismului și ajută funcția digestivă. Este cea mai mare tulpină de Lactobacillus care populează sistemul gastrointestinal.

 

Bifidobacterium lactis

Ele locuiesc în intestine și colon în număr mare. În general, sarcina lor este de a curăța intestinele de deșeurile produse de procesul digestiv și ajută la absorbția diferitelor vitamine și minerale. Aparent, sunt eficiente în boala celiacă și întăresc sistemul imunitar.

 

B. Bifidum

Este unul dintre cei mai frecventi agenți probiotici prezenți în intestinele oamenilor. S-a demonstrat că această specie specială are efecte antiinflamatorii în organism, protejând în același timp organismul de alte bacterii dăunătoare prin producerea de acid acetic. De asemenea, este de mare ajutor în problemele alergice.

Datorită metodei sale exclusive de procesare, Kyo-Dophilus 9 nu are nevoie de refrigerare: bacteriile sunt în stare de latență și se activează doar atunci când sunt consumate.

 

Produs notificat de INSP Timișoara, Seria AB NR. 3149

Greutate netă 34 g

Flacon cu 90 capsule

Kyolic
KY61049

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara zahar
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog