Kyolic Kyo Dophilus Probiotice si Enzime 60 capsule-<p><strong>KYO DOPHILUS+ENZYMES</strong> conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.</p>

  Kyolic Kyo Dophilus Probiotice si Enzime 60 capsule

  Referinta: KY60241

  85,00 lei

  KYO DOPHILUS+ENZYMES conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.

  Cantitate
  In stoc

  Supliment alimentar

   

  Greutate netă 27,7 g

  Flacon cu 60 capsule

   

  Mod de administrare: Se recomandă la adulți  1 capsulă (la copii 1/2 capsula) de 2 ori pe  zi în timpul mesei. Pentru copii sub patru ani zdrobiți și amestecați ½ capsulă în alimente sau suc.

   

  Actiuni: KYO DOPHILUS ENZYMES+ contine tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum și un complex de enzime digestive conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos și pentru funcționarea intestinală echilibrată și sănătoasă.  Lactobacillus gasseri a fost demonstrat prin studii  clinice că susține funcția intestinală atât la adulți cât și la copii și  stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. Bifidobacterium bifidum contribuie  la sănătatea gastrointestinală prin reducerea incidenței diareei acute la sugari, în timp ce combinația dintre tulpinile L. gasseri și B. bifidum are beneficii  in reducerea diareei și a constipației la pacienți. Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizează mișcările intestinului și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

  KYO DOPHILUS+ENZYMES conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.*

   Fără conservanți, lactate, drojdii, gluten, culori artificiale și arome. Refrigerarea nu este necesară.

   

  Avertizari: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și răcoros.

   

  Ingrediente: amestec patentat de tulpini de bacterii Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum; Complex de enzime digestive: protează, lactază,  lipază, amilază.

  Alte ingrediente: celuloză, amidon (cartof), gelatină, glucoză (sursă vegetală), dextrină (cartof), siliciu, citrate de sodiu (sursă vegetală).

   

   

  INGREDIENTE

  Per 2 cps

  %VNR

  Amestec patentat de tulpini de bacterii: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum

  2 miliard

  **

  Complex de enzime: protează, lactază,  lipază, amilază

          310 mg

         **

  **VNR - Valoare nutrițională de referință încă nu s-a stabilit

  Producător: :  Wakunga of America Co. Inc. -  23501 Madero, Mission Viejo, CA 92691 S.U.A.

   

  Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

  Produs notificat de INSP Timișoara  Seria AB NR. 2117

   

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

   

  Lot nr: vezi ambalaj.

  KY60241

  Fisa tehnica

  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Motociclism
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Fitness
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Golf
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...