Probiotice Kyo-Dophilus, Cran+ Probiotic, 60 capsule-<p>Kyo-Dophilus® Cran+ Probiotic conține extract de merișor Cran-Max® și trei tulpini probiotice, The Friendly Trio®. Acestea ajută la prevenirea infecțiilor urinare prin susținerea florei intestinale.</p>
  • Nou

Probiotice Kyo-Dophilus, Cran+ Probiotic, 60 capsule

Referinta: KY35941

250,00 lei

Kyo-Dophilus® Cran+ Probiotic conține extract de merișor Cran-Max® și trei tulpini probiotice, The Friendly Trio®. Acestea ajută la prevenirea infecțiilor urinare prin susținerea florei intestinale.

Cantitate

Produse similare

Probiotice Kyo-Dophilus, Cran+ Probiotic, 60 capsule

 

Acțiuni: Kyo-Dophilus® Cran+ Probiotic conține 1000 mg de extract de merișor Cran-Max® și trei tulpini biocompatibile probiotice, The Friendly Trio®. Cran-Max este fabricat 100% din fructe solide de merișoare printr-un proces care concentrează beneficiile naturale ale întregului merișor, fără utilizarea oricăror solvenți, conservanți, zahăr, apă, arome sau coloranți. Amestecul de probiotice, în combinație cu Cran-Max, susține sănătatea tractului urinar, ajutând la reglarea bacteriilor sănătoase. Studiile clinice au arătat beneficiile merișorului și probioticelor pentru sănătatea vezicii urinare și a sistemului digestiv.

Combinația dintre probiotice și extractul de merișor conferă următoarele beneficii:  

- Întărește sănătatea urinară

- Ameliorează disconfortul digestiv ocazional

- Susține sănătatea vezicii urinare

Kyo-Dophilus® Cran+ Probiotic conține 1000 mg de extract de merișor Cran-Max®. Această formulă combină un miliard de celule vii din 3 tulpini de probiotice biocompatibile Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 și Bifidobacterium longum MM-2 (The Friendly Trio®) cu 1 g Cran-Max®, extract de merișor patentat foarte concentrat (34:1).

 

The Friendly Trio®

Acest amestec de probiotice (Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2) dezvoltat de Wakunaga are efecte pozitive asupra sănătății intestinale. S-a demonstrat că tulpinile Lactobacillus gasseri KS-13 și Bifidobacterium bifidum G9-1 ajută la reducerea diareei și constipației și ameliorează simptomele legate de infecția cu Candida albicans.

S-a demonstrat clinic că prezența a 2 tulpini de bifidobacterii, Bifidobacterium bifidum G9-1 și Bifidobacterium longum MM-2, previne infecțiile nosocomiale (numite și infecții dobândite în spital) la pacienții cu boli hematologice și oncologice, modulând răspunsul inflamator prin refacerea florei benefice la vârstnici, ameliorând în același timp simptomele specifice la persoanele cu alergii sezoniere. Un studiu clinic randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, a arătat că utilizarea acestor 3 bacterii probiotice poate reduce durata și severitatea răcelilor.

Lactobacillus gasseri KS-13 pare a fi principala specie de lactobacili din tractul gastrointestinal uman și s-a demonstrat în studii clinice randomizate dublu-orb că îmbunătățește funcția intestinală la adulți și copii și stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. De asemenea, această tulpină poate îmbunătăți imunitatea prin creșterea proporției de celule Natural Killer și a concentrației de IgA. La persoanele cu rinită alergică, s-a demonstrat că reduce semnificativ IgE seric, crescând celulele T helper (Th1) și scăzând congestia nazală.

Bifidobacterium bifidum contribuie la sănătatea intestinală prin reducerea incidenței diareei acute, contribuind în același timp la prevenirea modificărilor florei intestinale cauzate de folosirea antibioticelor.

S-a demonstrat că Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale cauzate de stres, normalizează mișcările intestinale și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul de colon iritabil.

 

Extract de merișor Cran-Max®

Cran-Max® este un concentrat de merișor obținut din fructe, fără adaos de solvenți, zaharuri, arome sau coloranți, care oferă o concentrație mare de antociani și proantocianidine (PAC). Cran-Max® este singurul extract concentrat de merișor produs folosind tehnologia Bio-Shield™, o tehnologie concepută pentru a proteja antocianii și polifenolii de distrugerea cauzată de acidul clorhidric din stomac.

Studiile științifice arată că PAC, în special de tip A, din care merișoarele sunt una dintre principalele surse, contribuie la sănătatea sistemului urinar. Antocianinele sunt un puternic antioxidant natural care susțin sănătatea generală.

 

De ce să alegi Kyo-Dophilus®?

Bacteriile prezente în Kyo-Dophilus® sunt obținute dintr-o sursă umană: tulpinile bacteriene au o specificitate mai mare pentru gazdă, prin urmare, atunci când se folosesc tulpini derivate dintr-o sursă umană, probabilitatea de supraviețuire și multiplicare a acestor bacterii este mai mare.

Datorită metodei unice de procesare, acest produs nu necesită refrigerare: bacteriile sunt în stare latentă și devin active atunci când sunt consumate. Stabilitatea sa este maximă în timpul perioadei de valabilitate a produsului, adică numărul de bacterii viabile la sfârșitul termenului de valabilitate este același cu cel prezent la momentul încapsulării.

 

Produs notificat de INSP Timișoara Seria AB NR. 3494

Greutate netă 34 g

Kyolic
KY35941

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog