La GoldNutrition, calitatea este al doilea nume al nostru

334

Douăzeci de ani pe piață pot fi explicați în moduri diferite și una dintre modalitățile de a ne spune povestea de două decenii este să vă povestim despre Calitatea produselor. Calitatea este la începutul tuturor lucrurilor și însoțește întregul proces de dezvoltare al produsului până când ajunge în mâinile consumatorului final. Calitatea este un fel de Sfântul Graal pe piața de suplimente și sănătate. Este factorul care face diferența si la care nu renunțăm în nicio etapă a produsului. Pe segmentul de sănătate, Calitatea este sacră.

Căutarea materiilor prime de calitate

De ce privilegiază echipa noastră de Cercetare & Dezvoltare materii prime brevetate pentru formularea produselor GoldNutrition? Pentru că materiile prime brevetate asigură stabilitatea produsului. Cu alte cuvinte, se asigură că produsul este întotdeauna de înaltă calitate și anume:

  • Calitate microbiologică.
  • Calități organoleptice, cum ar fi culoarea, mirosul, textura.
  • Procentul concentrației ingredientelor active (criteriu deosebit de important în cazul plantelor) și calitatea diferitelor săruri minerale și vitamine utilizate.
  • De exemplu: Magneziu de la GoldNutrition. Acest produs este indicat pentru recuperare și combaterea oboselii. Magneziul include în compoziția sa: Bisglicinat. Este o sare care garantează biodisponibilitate maximă formulei, adică îl face să fie absorbit ușor și rapid de organism, susținând eficacitatea produsului. Este o materie primă cu un cost mai mare, comparativ cu alte formule cu magneziu, dar calitatea și efectele reflectate justifică această opțiune. Un alt exemplu, MegaCLA. Conține Clarinol, acid linoleic conjugat patentat: faptul că este patentat înseamnă că procesul de obținere a acestuia este exclusiv, ceea ce garantează că, în final, produsul are o concentrație specifică de izomeri activi care garantează eficacitatea produsului în reducerea grăsimilor din corp.
  • De exemplu, știai că Creatina Creapure™ patentată pe care o folosim în produsele noastre Creatine Power Mix și Creatine Powder costă de două ori mai mult decât orice altă creatină nebrevetată disponibilă pe piață? Creatina este un supliment important, alcătuit din aminoacizi, fiind un stimulent eficient al creșterii forței și masei musculare. Este important ca acesta să fie produs prin procese care îi garantează calitatea maximă și stabilitatea în timp, precum Creatine Creapure™. Altfel ar putea fi un placebo! (Adică efect zero)

Istoria calității începe aici: cu materii prime excelente și furnizori certificați.

Laboratoare de calitate

Cum alegem laboratoarele cu care lucrăm?

GoldNutrition își testează produsele în laboratoare europene cu expertiză în nutriție și suplimente. Acestea sunt laboratoare cu:

  • Certificare GMP: Good Manufacturing Practice care poate fi tradusă ca bune practici de fabricație. Aceasta asigură integritatea proceselor de fabricație, precum și respectarea standardelor de siguranță.
  • Certificare ISO 22 000: Standard internațional care definește cerințele pentru implementarea unui Sistem de siguranță alimentară.
  • Certificare IFS: (în cazul alimentelor GoldNutrition) Asigură conformitatea cu cerințele distribuitorilor europeni în ceea ce privește calitatea și siguranța produselor alimentare.

Recepția produselor la depozitul GoldNutrition

Primul pas este Analiza: Analizăm și verificăm proprietățile organoleptice ale tuturor produselor. În cazul suplimentelor sub formă de pulberi și alte alimente se efectuează degustări.

Al 2-lea pas este Centrul de Prelevare: Se prelevează probe din fiecare lot de produse până la sfârșitul perioadei de valabilitate a produsului respectiv. Obiectivul este de a supune aceste mostre la analize periodice. Imaginează-ți că într-una dintre aceste analize există un baton dintr-un lot care are caracteristici de duritate mai pronunțate. Aceste teste sunt cele care permit retragerea de pe piață a loturilor de produse.

Analize și teste de calitate

Testele variază în funcție de tipul de produse. Aici sunt câteva exemple:

Analiza nutrițională și conținutul de proteine

Este esențial să confirmăm informațiile de pe eticheta livrată de furnizor. Folosim teste specifice pentru a garanta consumatorului că cele 30g de proteine ​​per porție menționate pe etichetă corespund efectiv la 30g de proteine ​​per porție. Ceea ce este pe etichetă este și în interiorul pachetului.

Analiza metalelor grele, dioxinelor și PCB-urilor

Cele mai recente date confirmă detectarea unor niveluri excesive de mercur la mai multe specii de pești. Mercurul și alte metale grele, precum și dioxinele și bifenilii policlorurați (PCB) sunt dăunătoare sănătății. Efectul lor este potențial cancerigen și asociat cu degenerarea cognitivă. De aceea, la GoldNutrition evaluăm și testăm calitatea suplimentelor pe bază de Omega 3 (acizi grași) obținute din pește.

Produse de calitate pentru sportivii de înaltă performanță

Este esențial să ne asigurăm că produsele nu sunt contaminate din neatenție cu substanțe interzise în sport de către Agenția Mondială Anti-Doping (WADA). De aceea, supunem suplimentele GoldNutrition consumate de sportivii de top la teste riguroase.

Certificarea BIO

Nu este suficient să spunem că sunt produse Bio. Certificarea BIO atestă că produsele noastre biologice sunt fără substanțe chimice, nemodificate genetic, combină bunele practici de mediu și conservă/reutilizează resursele naturale, substanțele și procesele. Produsele BIO GoldNutrition sunt certificate de compania de certificare Sativa.

Depozitarea produselor

Cât valorează o mie de teste dacă condițiile de depozitare nu sunt excelente! Depozitele GoldNutrition respectă toți parametrii de temperatură, lumină și umiditate.

La GoldNutrition, când vorbim despre Calitate, știm despre ce vorbim!

 GoldNutrition Multi Vitamin 60 capsule

GoldNutrition Multi Vitamin 60 capsule

Vitaminele şi mineralele sunt foarte importante  în orice funcṭie a corpului ...
75.00 lei
 GoldNutrition Magneziu 600 mg 60 v-cps

GoldNutrition Magneziu 600 mg 60 v-cps

Oboseala, iritabilitatea, crampele şi anxietatea sunt unele din simptomele pe care le ...
48.00 lei
 GoldNutrition MEGACLA 1000 mg 100 capsule

GoldNutrition MEGACLA 1000 mg 100 capsule

MegaCLA este aliatul tău în pierderea grăsimii abdominale. Conṭine CLA Clarinol™ - ...
85.00 lei
 GoldNutrition Creatine Powder 280 g

GoldNutrition Creatine Powder 280 g

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice ...
75.50 lei
 GoldNutrition Creatine Power Mix Porto/ Mango 1kg

GoldNutrition Creatine Power Mix Porto/ Mango 1kg

Creatina este o moleculă fundamentală pentru ca organismul să reuşească să genereze ...
93.00 lei
 GoldNutrition OMEGA + 90 capsule

GoldNutrition OMEGA + 90 capsule

Omega+ te ajută să menṭii un aport corespunzător de Omega-3 în dietă. Omega-3 este ...
49.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
GOLDNUTRITION EEC SRL © Copyright 2022. All rights reserved.
Close